Velg en side

Str8line

Gjør det komplekse oversiktlig

Hva er Str8line?

Str8line er en SaaS plattform for prosjektstyring med predefinerte prosesser og metodikk for endringer og avklaringer, deling av dokumenter og mengdekontroll i prosjekter. 

Hva betyr dette?

Vi vet at håndtering av beslutninger og kommunikasjon er nøkkelen til et godt prosjekt. Dette ligger i kjernen av vårt system. Våre prosesser hjelper deg å ta velinformerte beslutninger raskt, samtidig som vi gjør det lett å knytte saker, personer, fag og organisasjoner sammen.

Ved å løpende bygge struktur i informasjonen blir arbeidsmengden mindre, og du får bedre styring over alt fra avklaringer og endringer til kommunikasjon og dokumentasjon.

Med gjennomsiktig informasjon blir prosjektene beslutningskraftige med mindre feil, og uenighet.

Våre Kunder

Funksjoner i Str8line

k

Saker til samhandling

Løs komplekse problemstillinger på tvers av fag og organisasjoner. Aksjoner alle involverte med et tastetrykk.

Mengder

Last opp prisfil rett i systemet, og følg opp mengder i sanntid. Enkel og intuitiv godkjenningsprosess. Minimalt behov for manuell input.

g

Endringer

Gi kunden kvalitet i beslutningsgrunnlaget for endringer. Fullstendig oversikt over revisjonshistorikk og tilknyttede saker.

Avklaringer

En ferdig prosess for avklaringer mellom partene ut av boksen. Ansvarlig fag og bruker aksjoneres automatisk.

Dokumentasjon

Lagre og del alle filer i systemet på tvers av roller og organisasjoner. Integrert godkjenningsprosess ved behov. Integrert forhåndsvisning av en rekke filer, inkludert ifc, dwg, pdf og office.

Møter

Kjør møteserier fra egne maler. Aksjoner og opprett saker direkte fra møtereferatet. Knytt inn relatert informasjon rett i friteksten.

Hva gjør Str8line unikt

Vår filosofi

Vår overbevisning er at å håndtere det komplekse krever forenkling. Systemet er lagd for å minimere brukerinput og maksimere nytte, både for prosjektene og selskapene som bruker det.

Ditt verktøy som prosjektleder

Den dyreste beslutningen i et prosjekt er den du aldri tar. Med Str8line kan hele prosjektet være med å identifisere utfordringer før det er for sent. Ved hjelp av gode prosesser bidrar vi til at aksjoner alltid har en eier, og at handlinger utføres til rett tid.

Sikre god styring av dine prosjekter med transparent prosess og metodikk. 

nb_NONorwegian